Ordna en maskerad för barnen

Oavsett om det är dags för kalas, halloween eller annat, så är en maskerad något barn brukar uppskatta. Att klä ut sig är ju skojigt och det även ett bra sätt att låta barnen få leva in sig i en fantasi. På Partyhallen hittar du en mängd bra maskeradkläder att välja på. Att prata med andra föräldrar vars barn är i samma ålder kan vara till stor hjälp. Genom att diskutera planerna för maskeraden tillsammans kan ni enklare organisera evenemanget. Ju fler som engagerar sig, desto smidigare blir det. Genom att samla era kloka idéer kan ni skapa en fantastisk upplevelse.

Val av maskeradkläder

Barnen kommer naturligtvis att fokusera på sina kläder och önskan att klä ut sig till sina favoritkaraktärer eller drömyrken. Låt barnen själva bestämma sina dräkter och försök undvika att styra dem mot specifika teman. Genom att låta fantasin flöda får de möjlighet att utforska sina egna idéer. För att säkerställa att så många barn som möjligt kan delta, kan ni fråga andra föräldrar om de har extra dräkter som inte används eller som äldre barn har vuxit ur. Dessa kan lånas ut till dem som kanske inte har möjlighet att köpa en ny maskeraddräkt till sitt barn. Alternativet är ju att köpa via Parthallen eller att sy dem på egen hand.

Hemma eller hyra lokal

Maskeraden kan ni ha hemma om ni har gott om plats för detta. Annars kanske det finns en bra lokal att hyra där ni kan ha själva festligheterna. Är det sommar och varmt ute, så är det ju inte fel att vara ute!

Mat och dryck

Fundera på om det ska vara en maskerad där det ska ätas något. Det finns en massa enkla saker att ordna med, som kokt korv med bröd, hamburgare och så vidare. Saft eller läsk att dricka till det och kanske en tårta till efterrätt.