Jaktkritikerna aftonbladet

Jaktkritikerna bryr sig inte om landsbygden – Aftonbladet

Fjellner (M): Jaktkritikerna bryr sig inte om landsbygden

4 dec. 2018 — Jaktkritikerna bryr sig inte om landsbygden. Christofer Fjellner (M) i slutreplik om EU-kommissionens förslag om förbjuden vargjakt.

Christofer Fjellner (M) i slutreplik om EU-kommissionens förslag om förbjuden vargjakt

EU har rätt – vi har för få vargar i Sverige – Aftonbladet

Margareta Sturemyr, Jaktkritikerna: EU har rätt – vi har för få vargar i Sverige

1 dec. 2018 — Margareta Sturemyr, vice ordförande, Jaktkritikerna. Häng med i debatten och kommentera artikeln · – gilla Aftonbladet Debatt på Facebook.

Debattören: Licensjakten har blivit kommersiell trofé- och nöjesjakt

091202: Jaktkritikerna i debattartikel i Aftonbladet

091202: Jaktkritikerna i debattartikel i Aftonbladet – Jaktkritikerna

Den 28 november hade Christina Lindberg och Hans Ryttman från Jaktkritikerna en omfattande jaktkritisk debattartikel i Aftonbladet.

Jakten i media – – Jaktkritikerna

Jakten i media – Jaktkritikerna

Här hittar du debattartiklar skriva av medlemmar i Jaktkritikerna, debattartiklar av andra aktörer samt tidningsartiklar om jakt.

Vargpolitik – Omni

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Det skriver Margareta Sturemyr, vice ordförande för den ideella föreningen Jaktkritikerna, i en debattartikel i Aftonbladet.

Alla nyheter. Alla perspektiv.

ZolisTrea on Twitter: “@Jaktkritikerna @Aftonbladet En helt lysande …

Löshundsjakt är ett grovt djurplågeri. Lodjursjakt är en troféjakt för nöjesdödare. Det är sorgligt att vi inte har kommit längre i Sverige 2021 utan att …

52 529 har nu sett filmen “Vättern under ytan” – Facebook

Jaktkritikerna har nu börjat nå ut till internationell press och radio. … Jaktkritikern i kanadensisk radio – Jaktkritikerna … aftonbladet.se.

Jaktkritikerna organiserar sig mer och mer – Page 8 – Robsoft

Jaktkritikerna organiserar sig mer och mer – Sida 8 – forum.robsoft.nu

22 jan. 2021 — Fan också, hade ju hopp. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ep … artementet. Film! https://www.youtube.com/channel/ …

190306: Jägare dödshotad efter lodjursjakt

Aftonbladet den 6 mars 2019 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5VPpn1/jagare-dodshotad-efter-lodjursjakt Jaktkritikernas ordförande Richard Dehnisch …

Aftonbladet den 6 mars 2019 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5VPpn1/jagare-dodshotad-efter-lodjursjakt Jaktkritikernas ordförande Richard Dehnisch uttalar sig om jakten Domstol avgör lodjursöde Organisationen Jaktkritikerna anser inte att lodjursjakten är motiverad. Dess ordförande Richard Dehnisch säger att jakten är både grym, oetisk och dessutom utgör ett hot mot lodjursstammen. – Licensjakten på lodjur är bara ett trofé- och nöjesdödade, för att…

Keywords: jaktkritikerna aftonbladet